Nisip Kinetic Romania

Nisip Kinetic albastru forma stea si cub

Ce este nisipul kinetic? 

Nisipul Kinetic a devenit foarte popular in ultimii ani, deorece parintii si copiii au descoperit caracteristicile sale unice si distractive. Nisipul Kinetic este un material moale, arata similar cu nisipul normal, dar nu murdareste si este disponibil in mai multe culori. Poate fi modelat in aproape orice forma imaginabila.

Material Nisip Kinetic 

Textura sa neteda ii permite sa se mentina pe obiecte fara sa se crape sau sa se desprinde de ele. Acest lucru il face un material excelent de joaca pentru copii. Jucariile fabricate din acest tip de material sunt concepute pentru a imita textura nisipului umed, astfel incat sa poate fi usor manipulate. Poate fi folosit pentru a crea castele de nisip, rampe de nisip si multe altele. Aceste tip de jucarie este, de asemenea, perfect pentru joaca in casa.

Fetita striveste nisip kinetic roz

Ingrijire

Deoarece aceste jucarii au proprietati unice, ele necesita ingrijire constanta pentru a se pastra in stare buna. Datorita formei si texturilor unice, ele sunt susceptibile la aschiere, peeling si crapare, mai ales atunci cand sunt expuse la temperaturi extreme. Cel mai bun mod de a va asigura ca nisipul isi va mentine proprietatile, este sa pastrati nisipul kinetic la temperaturi moderate. O caracteristica foarte practica a nisipului kinetic este ca nu trebuie depozitat intr-o cutie speciala. Nisipul kinetic poate ramane nealterat chiar si dupa un an, daca este ingrijit corespunzator.

Practic

Un mare beneficiu al utilizarii acestei jucarii in camera copilului este ca va permite sa creati o plaja virtuala sau un desert fara a fi nevoie sa parasiti locuinta. Acest lucru este util mai ales atunci cand joaca in afara casei este limitata. Modalitatea de joaca este usor de inteles, chiar si la varste mici, si nu necesita efort pentru a invata copilul sa se joace cu el. Recomandam, totusi, supravegherea de catre un adult in timpul jocului.

Pentru îmbunătăţirea experienţei dvs. web, acest site foloseşte Cookies. Continuând să navigaţi pe acest site vă exprimaţi acordul asupra utilizării cookie-urilor.