Pasta de Modelat 4 culori Starter

24,15 lei

Stoc epuizat

Compare
SKU: INT5362/NOR6005 Categorie:

Toate visurile tale devin realitate!
Tot ce ai de facut este sa-ti imaginezi si apoi sa modelezi, folosind seturile Plastelino. Da viata imaginatiei tale! Daca ai terminat culorile de baza dintr-un set de modelat, incearca rezervele Starter, cu aroma de vanilie.
Contine plastilina in 4 culori diferite: rosu, galben, albastru, verde
Dimensiune cutie: 27 x 7 x 6.8 cm.
Gramaj: 560 g
Recomandare varsta: 3 ani +
Avertisment: Nerecomandat copiilor cu varsta sub 3 ani. Contine piese mici care pot fi inghitite. Nu lasati pungi din plastic la indemana copiilor mici – pericol de asfixiere. Atentie: Contine amidon, care poate provoca reactii alergice. Produsul nu este destinat ingerarii.
Observatii: Pentru ca plastilina sa-si pastreze consistenta, puneti-o in recipientul sau dupa utilizare. Depozitati plastilina intr-un loc racoros. Nu udati plastilina. Daca este necesar, adaugati cate o picatura de apa pentru a reda plastilinei elasticitatea. Culorile si detaliile de design pot varia. Indepartati toate elementele de ambalaj inainte de a oferi jucaria copilului. Va rugam sa pastrati ambalajul si toate informatiile in legatura cu acest produs pentru referinte ulterioare.

Tot ce ai de facut este sa-ti imaginezi si apoi sa modelezi, folosind seturile Plastelino.
Pachetul contine: plastilina in 4 culori diferite: rosu, galben, albastru, verde
Dimensiune cutie: 27 x 7 x 6.8 cm.
Gramaj: 560 g

Meniu

Pasta de Modelat 4 culori Starter

Pasta de Modelat 4 culori Starter

24,15 lei

Pentru îmbunătăţirea experienţei dvs. web, acest site foloseşte Cookies. Continuând să navigaţi pe acest site vă exprimaţi acordul asupra utilizării cookie-urilor.